Ekologisesti yli virran

Lautturin hinnasto

Meillä hinnat ovat avoimesti esillä, eikä niitä tarvitse erikseen lähteä kyselemään hautaustoimistosta. Galleriassa näet arkkumallimme ja niiden hinnat. Arkun hinta on samalla arkkuhautauspalvelun kokonaishinta ja se sisältää arkun, vainajan vaatteet ja pukemisen, sekä yhden kuljetuksen Mikkelin kaupunkialueella esim. sairaalasta siunauskappeliin..

Palveluhinnasto Mikkelin alue

Hautauspalvelu alkaen 390 eur, hinta valitun arkkumallin mukaisesti. Katso erilaisten arkkumallien hinnat galleriasta.

  • Lisämaksusta: oma yksilöllinen saattokuljetus.
  • Arkkumalli kahvallisena, lisämaksu 120 eur
  • Uurnat 25 – 175 €
  • Apumies 35 eur/h (tarvittaessa)
  • Muut erityistoiveet, kukat, pitopalvelu ym. yksilöllisesti sovittuna.
  • Perukirjat 

 

Tuhkaushautauspalvelu alk. 735 eur

Kokonaishinta joka sisältää: Arkun, uurnan, vainajan vaatteet, pukemisen, kuljetuksen esim. sairaalasta siunauskappeliin, kuljetuksen krematorioon (Lahti tai Jyväskylä) sekä uurnan palautuksen Mikkeliin. Lahden krematorion tuhkaushinta 370 €. Seurakunta veloittaa tuhkauksesta erikseen kunkin paikkakunnan krematoriohinnaston mukaisesti. Tutustu, vertaa ja kysy tarjous valitsemallanne arkulla ja uurnalla.

 

Hautauspalvelut muille paikkakunnille

Ota yhteyttä sähköpostilla tai soita 044 977 3815, ja voimme sopia hautauspalveluiden tuomisesta edullisesti omalle paikkakunnallesi.

Hinnat sisältävät arkun, vainajan vaatteet, pukemisen sekä yhden kuljetuksen paikkakunnallasi esim. sairaalasta siunauskappeliin. Kaikki arkku-vaihtoehtomme saatavissa myös muille paikkakunnille. Mahdollisesta tuhkauskuljetuksesta veloitamme matkakustannukset, jotka sovitaan aina tapauskohtaisesti. Tutustu mallistoomme, vertaa hintoja ja kysy kokonaistarjous ekologisista arkuista ja uurnista omalle paikkakunnallesi toimitettuna.

 

Päivitetty 21.9.2023

 

Hautauspalvelu Lautturi Ky, Savilahdenkatu 19, 50100 Mikkeli, Kirkkoherranvirastoa vastapäätä. Puh. 044 977 3815 ja 044 977 9839, info (at) hautauspalvelulautturi.fi    • Facebook • Instagram