Ekologisesti yli virran

Hautauspalvelu Lautturi

Hautauspalvelu Lautturissa haluamme toimia kunnioittaen vainajaa ja hänen omaisiaan, sekä luontoa. Tarjoamme edullista ja ekologista hautauspalvelua. Autamme kaikissa hautausjärjestelyihin kuuluvissa asioissa. Vaikka hintatasomme on edullinen, tuotteemme ja palvelumme ovat laadukkaita. Arkuillamme ja uurnillamme on laatusertifikaatti.

Kun suru kohtaa, ota meihin yhteyttä

Paras tapa aloittaa hautajaisjärjestelyt on soittaa ensin ja varmistaa ennen tuloasi että olemme paikalla. Jos olemme toimituksessa emme pysty silloin vastaamaan puhelimeen, mutta soitamme kyllä heti tilaisuuden tullen takaisin. Sovitaan teille aika jolloin voimme rauhassa käydä läpi kaikki käytännön asiat. Käymme puhelimessa läpi myös tietoja vainajasta, kuten esim. hautauslupa, seurakunta, vainajan sijainti. Näin saadaan kaikki järjestelyt hoidettua mahdollisimman sujuvasti. Palvelemme teitä luottamuksella, vainajaa ja omaisia kunnioittaen.

Liikkuva hautaustoimisto

Voit halutessasi asioida ainoastaan s-postilla ja puhelimitse, toimistossamme paikan päällä käyminen ei ole välttämätöntä. 

Toimintamallimme poikkeaa perinteisistä hautaustoimiston palveluista siinä, että pystymme tuottamaan hautauspalveluja joustavasti ja edullisesti myös niillä paikkakunnilla, missä meillä ei ole kiinteää toimipistettä. Voimme puhua "liikkuvasta hautaustoimistosta”: siirrämme hautausauton ja -palvelut asiakkaan toivomalle paikkakunnalle edullisesti. Sinun ei tarvitse lähteä surun keskellä hautaustoimistoon vaan hautaustoimisto tulee luoksesi. Tutustu ja vertaa.

 

Arkut ja uurnat

Meiltä saat tyylikkäät, ekologisesti kestävät arkut ja kauniit uurnat edulliseen hintaan.

Kuljetus

Saattoajot teemme arvokkaasti perinteisellä hautausautolla, ei paketti- tai tila-autoilla.

Kukat ja muistoseppeleet

Muistoseppeleet valmistaa yhteistyökumppanimme Puistokukka.

Löydön kartanon pitopalvelu

Pitopalvelut seurakunnan tiloihin tai muistotilaisuus Löydön kartanossa. Menuvaihtoehtoja (pdf).

Hautakivet, muistolaatat, kaiverrukset

Meillä on myös hautakivien suunnitteluohjelma.

Suomen Kivivalmiste

Kynttilä haudalle -palvelu

Toimitamme kynttilän läheisesi haudalle sovittuna päivänä. Saat valokuvan käyntimme jälkeen. Hinta 25 €, kynttilä sisältyy hintaan. Kanervat ym. kukat lisähinnasta. Palvelu Mikkelissä Rouhialan, Harjun ja Kirkonmäen hautausmailla.

Hautauspalvelu Lautturi Ky, Savilahdenkatu 19, 50100 Mikkeli, Kirkkoherranvirastoa vastapäätä. Puh. 044 977 3815 ja 044 977 9839, info (at) hautauspalvelulautturi.fi    • Facebook • Instagram